Om Fotofestival

Fotofestival er festivalen for foto og natur

En årlig tilbagevendende weekend med foredrag, udstillinger, workshops og konkurrencer – et overflødighedshorn af fotografisk inspiration, enestående naturbilleder og eventyrlige fortællinger fra naturens verden.

ff_collage_web

Fotofestival er for alle

Fotofestival er for dig, som er nybegynder, øvet eller prof inden for fotografi, for dig, som interesserer dig for naturen og for dig, som holder af at møde interessante mennesker og at lytte til spændende historier.

Og så er fotofestival ikke mindst for dig, som nyder smukke, livsbekræftende fotos, fotos, der provokerer, betyder noget og gør en forskel og fotos, der bevæger sig i ingenmandslandet mellem naturfoto og fotokunst.

Skal du med, køb din billet lige her >>

Fotofestival – mød de bedste

Fotofestival er et fotografisk event helt uden sidestykke i Danmark – både i størrelse og i format. Du har her en enestående chance for ikke blot at opleve foredrag og udstillinger med professionelle fotografer og formidlere. Du har også muligheden for personligt at møde nogle af Danmarks og Europas bedste naturfotografer på festivalen, der er blandt de hyggeligste og mest intime af sin slags.

Fotofestival for naturen

Arbejdet for naturen er i højsædet, når vi i fotofestival-teamet udtænker og planlægger årenes festivaler. Vi tror på, at den visuelle tilgang til naturformidlingen, sammen med spændende og vigtige fortællinger om natur og vilde dyr, øger interessen, bevidstheden og omsorgen for naturen.

Fotofestival – hvor og hvornår?

Fotofestival 2017 finder sted i juni måned på AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg.

Weekenden d. 9.-11. juni 2017

AQUA

Vejlsøvej 55

8600 Silkeborg

Køb din billet lige her >>

 

Vi glæder os til at se DIG på Danmarks festival for foto & natur!
Kig i galleriet og se stemninger fra foregående år
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial