Vanda Ralevska (UK)

Foredragsholder & udstiller

Mit navn er Vanda Ralevska, og jeg er fotograf med base i London. Jeg er lidenskabelig med at fange den verden, vi lever i med mit kamera, og søger altid efter de flygtige øjeblikke af magi, der gør det ordinære til noget ekstraordinært.

Jeg finder inspiration i havet og dets uendelige magt og ukontrollable energi, i roligere scener og intime detaljer både i naturen og i bymiljøet. I mine billeder stræber jeg efter at afspejle atmosfæren og følelsen, som vores verden kan fremkalde i os. For mig er fotografering mere end blot en optagelse af hvor jeg har været. Det handler om at omfatte hele oplevelsen af at være ude, og forsøge at fange det ene specielle øjeblik, der efterlader et varigt indtryk i os.

Mine billeder og artikler er blevet udgivet i magasiner, udstillet i Storbritannien og i udlandet, og har modtaget priser i internationale konkurrencer.

Jeg er medlem af Arena Photographers – en gruppe med base i det sydlige England, World Women Art – en international gruppe af kvindelige kunstnere, og Échiquier – en international gruppe af fotografer.

Ud over at fotografering, nyder jeg gerne, at give foredrag hos fotoklubber og fotografiske grupper, i håb om at inspirere andre til at finde den skønhed, der findes i hverdagens scener, og at se ud over det indlysende.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial