Bakkedal

AQUA AKVARIUM & DYREPARK

Bakkedal

Fra os i Thy er synonym Bakkedal, og Thy er synonym med de store åbne vidder på kanten af Danmark. På behørig afstand af storbyens hektiske og pulserende liv. Bakkedal er fortællingen om en serie gode smørbare produkter – lanceret i 2002, som blev til mere end bare smør, kvalitet, god tid, omhu og omtanke. Det blev en hyldest til den natur, vi er omgivet af i Thy. En natur, der ikke kun overvælder førstegangsbesøgende med sine store åbne vidder, sit brusende Vesterhav og enorme himmel.

En natur som skaber længsel efter ro og eftertanke.

Bakkedals univers har derfor haft som naturligt udgangspunkt at iscenesætte de muligheder, som naturen tilbyder os – i en tid, hvor vi har fjernet os fra den. Fysisk ved at mange er flyttet mod de større byer – men også ved den måde, vi vælger at leve på. Det italesætter vi i vores kommunikation – på en underspillet måde og med et glimt i øjet.

På den måde fortælles historien om, hvor Bakkedal kommer fra – og Bakkedal sættes på landkortet. Og fortællingen bliver større. Den bliver vedkommende for modtagere – er vores håb – og pirker til den længsel efter ro og eftertanke, som kun naturen kan give os.

Fra os i Thy

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial