Mads Peter Iversen

Fotograf

Mads Peter Iversen

Fotograf

Biografi

Jeg er en passioneret foto- og videograf bosiddende i Aarhus. Som barn af postmodernismen, trækker jeg meget inspiration fra fantasy, computerspil og blockbusterfilm osv. Jeg har filmet og fotograferet siden 2011/12 og eksperimenteret med stort set alle genre.

Efter en tur til Island i efteråret 15 blev jeg bekræftet i, at landskab var min foretrukne genre. Den storslåede natur med alle dens facetter, storm, regn, skyer, nat, drama osv. er dog kun begyndelsen på den kreative proces. Jeg er ikke bleg for at bruge en del tid i redigeringsfasen for at opnå den vision jeg har med et givent billede, men det er ikke noget jeg finder nødvendigt heller. Et billede tager den tid et billede tager og hvordan man når til det færdige produkt er underordnet for mig.

Realisme har aldrig været et mål for mig, men jeg ser gerne at mine billeder kunne være realistiske i en anden verden eller på en anden planet. Dermed mener jeg, at jeg ikke nødvendigvis forsøger at gengive naturen på Jorden som en dokumentarist gør, men jeg kræver af mig selv, at have en så høj teknisk kvalitet som muligt, så man som beskuer ikke bliver ”hevet” ud af den givne verden pga. tekniske bagateller.

 

 

Alle foredrag med Mads Peter Iversen

Mads Peter Iversen

AQUA AKVARIUM & DYREPARK
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial